SLO | ENG | HR | SRB | DE | ITA | ES | RU | HU
 • Apartmaji Veverica se nahajajo na 1400 m nadmorske višine, kjer so idealni pogoji za višinske priprave športnikov različnih borilnih veščin ter ostalih športnih dejavnosti.

 • Možnosti za šport in rekreacijo ponujata Rogla in Terme Zreče skozi vso leto.

Aktivnosti

 

Aktivnosti na Rogli in okolici na spodnjih povezavah:

http://www.destinacija-rogla.si/koledar-prireditev

 
 

BIKE PARK

Med letne dvigovalce utripa sodi Bike Park Rogla sredi pohorskega gozda. Šest raznolikih gozdnih prog različnih težavnosti (od modre do črne) se razteza od Mašinžage do Ostruščice. Popestrijo jih elementi, ki jih pozna vsak pravi downhill kolesar, torej table, banda, drop, step up itd. 
Lansko leto smo dodali dve, do zdaj najzahtevnejši progi, označeni s 5 in 6 – v žargonu jih imenujemo Super Flow, saj je na njima veliko skokov, dropov in hitrih ovinkov. Začneta se pod sedežnico Planja in se raztezata po planoti do začetka smučišča Jasa, tam prečkata smučišče in se spustita v gozd.

Kljub temu, da Bike Park nudi adrenalinski pospešek ekstremnejšim kolesarjem, je primeren tudi za začetnike. Izposojamo namreč vrhunsko  opremo, na vrhu Planje je poligon, namenjen učenju osnov gorskega kolesarstva, s sabo v Bike Park ali po drugih pohorskih gozdnih potkah pa lahko vzamete izkušenega vodiča.

6 RAZLOGOV ZA

 • 7.500 m urejenih prog,
 • različne težavnostne stopnje,
 • poligon za začetnike,
 • inštruktorji gorskega kolesarjenja,
 • izposoja vrhunskih koles Specialized in GT (downhill, cross country in otroška kolesa),
 • izposoja varnostne opreme (čelada, ščitniki),
 • vodene ture po Pohorju, Bike Parku ali učenje osnov v poligonu.

 

FUN PARK

Pozimi se del Bike Parka spremeni v zimsko adrenalinsko doživetje za smučarje in deskarje prostega sloga – Fun Park, ki ga najdete vzdolž leve strani smučišča Mašinžaga. V njem smučarji in deskarji izvajajo trike, skoke in obrate na številnih jib, slide in jump objektih, ki jih vsako leto znova pripravlja Roglina ekipa – vedno se najde kakšen rail, box, in za najpogumnejše kicker in big air. Sezona Fun Parka doseže vrhunec v že tradicionalnem marčevskem Rogla Freestyle Weeku.

INFORMACIJE IN REZERVACIJE

+386 (0)3 757 74 68
 
 

Poletni športi

Peš ali s kolesom se lahko odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah dravinjskih goric. Na mnogih označenih pohodniških in kolesarskih poteh boste spoznali naravne znamenitosti ali zgovorne ostanke davne preteklosti.

KOLESARSTVO

S kolesom se odpravite med stoletne pohorske gozdove, po zelenih travniških preprogah ali skozi urejene vinograde in sadovnjake na sončnih legah Dravinjskih goric. Kolesarski izleti »   
več o tem »

 

 
NORDIJSKA HOJA

Izkušeni vodniki vas bodo popeljali v osrčje pohorskih gozdov, pri čemer vas bodo seznanili z osnovami nordijske hoje, ki je ena najbolj učinkovitih, celovitih, varnih in dostopnih telesnih aktivnosti in je izvedljiva preko celega leta ter primerna za ljudi vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti.   
več o tem »

 

 
PLEZANJE

Plezalne dogodivščine na Rogli se predstavljajo z izvirnimi programi za rekreativce, začetnike, šole, podjetja ter družine. Nižja plezalna stena višine 2.90 metra je primerna za otroke in ogrevanje pred pravimi izzivi na višji plezalni steni višine 9 metrov. Plezanje vzpodbuja družinski duh in motivacijo, da preizkusite sami sebe v nori avanturi. Plezalne...
več o tem »

 

 
POHODNIŠTVO

Spoznajte destinacijo Rogla - Pohorje peš po označenih pohodnih poteh. Naužijte se svežega zraka skozi bogate pohorske gozdove, cvetoče travnike, rodovitna polja in vinograde. Pohodniški izleti »   
več o tem »

 

 
ŠPORTNI RIBOLOV

V neposredni bližini Term Zreče leži Zreško jezero z urejeno sprehajalno potjo in prijetnimi kotički za športni ribolov. Številne ribiče navdušuje bogat ulov številnih vrst rib, kot so smuč, ščuka, postrv, klen, podust, krap, in zelenka. Športni ribolov je mogoče tudi na umetnem jezeru Mašin žaga na Rogli. 
več o tem »

 

 
TENIS

Ljubiteljem tenisa so zunanja tenis igrišča na voljo v Zrečah in na Rogli.   
več o tem »

 

Izpostavljeno!

OTVORITEV SMUČARSKIH PROG 2016/2017:

V soboto 3.12.2016 pričnejo z obratovanjem smučišč na Rogli.

Za začetek bodo odprli naslednje proge: Uniorček 1  in Planja.

Smučišče bo obratovalo med 9.00 in 16.00 uro.

Cena smučarskih vozovnic ob otvoritvi bo za odrasle 10 EUR, za otroke do 14 let gratis.

 

UGODNI PAKETI SMUČANJA IN NAJEMA sezona 2016/2017

NE PREZRITE UGODNI PAKETI :

ZAGOTOVITE SI čimprej  REZERVACIJO PO UGODNIH PAKETIH, ki jih nudimo v letošnji sezoni, popusti so mamljivi glede na redni CENIK! UGODNE PAKETE LAHKO KORISTITE v sezoni 2016/2017: 

 • do 24.12.
 • od 10.01. do 17.02.
 • od 05.03. naprej
VREMENSKA NAPOVED ZA ROGLO:
http://vremebo.com/vreme-10-dni/slovenija/rogla

Smučišče bo obratovalo med 9.00 in 16.00 uro.

ROGLA IN KOČE VEVERICA VAS VABIJO,da pridete na ZIMSKI oddih, NA SMUČARIJO in se nadihati čistega gorskega zraka in morda se sproščati v termalnih vodah v bližnjih termah Zreče.

 

 

Možno je tudi plačilo preko PayPal - kontaktirajte nas na info@rogla-apartmaveverica.si

Sprehodite se po apartmaju:

Rezervacija termina: